Abhyanga massage

Deze zeer ontspannende en balancerende massage met warme biologische sesamolie ontspant lichaam en geest diep, brengt je weer 'terug' in je lichaam en werkt klachtenverlichtend.

Door toevoeging van geneeskrachtige, natuurlijke en origineel Ayurvedische kruidenolie wordt je uitgenodigd hiertoe. Deze massage is niet alleen zeer ontspannend maar is ook heilzaam bij o.a.

- Te hoog stressniveau, nervositeit, slapeloosheid
- Algehele moeheid, weinig energie, Chronische moeheid (ME)
- Neerslachtigheid, burn out, depressie, verdriet
- Fibromyalgie
- Pijnklachten algemeen, zowel spierenklachten zoals vastzittende spieren en blessures, als gewrichtsklachten
- Hoofdpijnen en migraine
- Te lage weerstand, verkoudheid
- Spijsverteringsstoornissen
- Ontgifting en reiniging, ook als kuur en/of ter ondersteuning van dieet/gewichtsvermindering
- Huidklachten o.a. eczeem, psoriasis, gebarsten huid
- Zwangerschap en na de bevalling

Deze massage is zowel voor volwassenen, ouderen als kinderen geschikt. Babymassage (Shantala babymassage) is tevens mogelijk, zowel de massage als het leren zelf je baby te masseren; dit laatste geniet de voorkeur.


De massage omvat de gehele lichaamsmassage, van top tot teen, uitgezonderd de persoonlijke zones, op basis van de Ayurveda met warme biologische sesamolie en de specifiek voor jou van toepassing zijnde kruidenolie en is inclusief Pizhichill. Deze olieen mogen zeker een aantal uren na de behandeling intrekken om hun heilzame werk te doen.

De complete behandeling duurt ca. 90 minuten; vooraf neem ik een anamnese af om zodoende de behandeling volledig op jou af te stemmen. Na de behandeling kunt u gebruik maken van thee of water als je dit wenst.