Ademsessie of ademwerk


Natuurlijk, we ademen allemaal. Anders kun je niet leven. We kunnen ca 30 dagen zonder eten, ca 3 dagen zonder water maar je adem, daar kun je maar een paar minuten van zonder. We ademen zo'n 70% van alle afvalstoffen uit. Dit gaat het best en snelste met een goede (middenrif)ademhaling.

Iedere cel in je lichaam heeft zuurstof nodig om te kunnen (over)leven. Iedere cel in je lichaam heeft ook een zgn celgeheugen. Dat wil zeggen dat alles wat je meegemaakt hebt, opgeslagen wordt in je cellen. Door te bewegen en door te reinigen, geef je iedere cel weer nieuwe zuurstof en voedingsstoffen zodat je alle ballast en afvalstoffen letterlijk en figuurlijk kunt loslaten.

Hiermee vernieuw je niet alleen op fysiek niveau; ook op emotioneel en spiritueel niveau zet je je lichaam en geest aan tot heling en loslaten van hetgeen je niet meer dient.
Hoe adem jij? Je kunt nog veel verder en vollediger ademhalen dan je denkt. Hoeveel (adem) ruimte en letterlijk en figuurlijk lucht geef jij jezelf?

Met een goede middenrif ademhaling geef je jezelf toegang tot o.a.

- grote ontspanning van lichaam en geest
- lichaamsbewustzijn
- mentale helderheid
- emotionele balans
- het opruimen van blokkades op fysiek, mentaal en energetisch niveau
- zuurstof in je hele lichaam, daar waar je het nodig hebt, en massage van romp met alle organen hierin
- het aankijken en zachter maken van bv. trauma's zowel fysiek als mentaal
- spiritueel bewustzijn

Bij deze ademhaling pas ik mogelijk een aantal drukpunten toe die je uitnodigen tot een nog diepere ontspanning. Naast begeleider ben ik ook jouw coach.
Je zult merken dat je je al na één sessie lichter en meer ontspannen voelt. Vaak zijn er meerdere sessies nodig om dieperliggende zaken zacht naar de oppervlakte te krijgen zodat het kan helen. De sessies bestaan uit een (korte) intake, de ademsessie zelf en een relaxfase, zodat je rustig kunt bijkomen. De duur van de sessie is ca. 60-90 minuten, afhankelijk van wat er aangeraakt wordt en je nodig hebt tijdens de sessie maar ook naderhand.