Feelings Nazomer nieuws


Ik hoop dat jullie een mooie en fijne zomer gehad hebben, hebben kunnen afschakelen van het werk, nieuwe energie hebben opgedaan.
Nu de officiële zomer weer ten einde loopt, kunnen we nog nagenieten van de zon en de heerlijke temperaturen. Altijd fijn om de warmte te voelen, na te genieten, even terug te kijken op de afgelopen tijd.

De zomer biedt ook een moment om te reflecteren, hoe is het het afgelopen half jaar gegaan, waar wil ik naar toe. Je kunt jezelf daarbij de vragen stellen: wat wil ik, wat heb ik nodig, wat is mijn intentie, en ben ik flexibel genoeg om me hiernaar te bewegen? Krachtige vragen uit de Tri-energetica die je helpen om dát te doen (of te laten) zodat ook jij vanuit je hart kunt leven.

Dat vanuit je hart leven klinkt misschien zweverig voor je, voor mij is het doen waarin mijn passies liggen, met zelfcompassie en self care. Zonder belemmeringen zoals 'wat als dit gebeurt, of wat als mensen van mij denken dat..". Dit houdt je tegen om lichter te leven, de dingen meer te nemen zoals het komt, acceptatie van wat er is en los laten wat je niet (meer) dient.
Het houdt niet in dat je de hele dag op een matje gaat zitten navelstaren, direct je baan moet opzeggen etc. want het is heel praktisch dat je ook je huur kunt betalen en te eten hebt. En als je content bent met bv je baan, waarom zou je dan wijzigen?

Het leven biedt je veel moois én ook vele uitdagingen. Het is aan jou hoe je hiermee wilt omgaan.
Mooi om dat voor jezelf eens op een rij te zetten nietwaar? En hulp is er altijd, of dit nu een vriend(in) is of dat je liever een onafhankelijk coach spreekt. Mocht ik je hierbij kunnen helpen, neem dan gerust contact op. Mijn professies zijn naast (Ayurvedisch) massagetherapeut, voetreflextherapeut, yogadocente ook lichaamsgericht life coach. Onlangs heb ik mijn studie Master Coach met goed gevolgd (alsnog) kunnen afsluiten, iets waar ik heel blij mee ben. Waar Lock downs al niet goed voor zijn...


                                Nieuwe lessen, Retraites & Experiences, Ademcirkel e.a.

                                                                                    

Aankomende week starten de wekelijkse yogalessen weer en zijn er ook weer nieuwe activiteiten gepland voor dit najaar.
En het lesaanbod is aan het uitbreiden! Zo starten er ook bij voldoende deelname hatha/yin yoga op maandagochtend, dinsdagavond en woensdagochtend, is er op maandagavond Zwanger & Yoga, Meditatie & Adem waar, uiteraard, ook Mindfulness in verweven zit. Op vrijdagochtend start er vanaf 16 september een extra les Yin yoga (10:15u).
Voor de snelle beslisser is er zondag 11 september de ochtend retreat Yoga & Adem (op Kerkplein7 of Cultuurkerkje Winssen), is er op donderdagavond 15 september de Ademcirkel (naast ademtechnieken ter verruiming wordt er ook met muziek/klank gewerkt).
Ook in het najaar is er de Weekend retreat Yoga At the Sea, ditmaal in het fijne yogahuis De Ster in Vlissingen.
En...volgend jaar 29 september staat weer de Mind, Body & Spirit Experience gepland, een verrijking voor jezelf.
Ook staan er 1-daagse retraitedagen en andere data Ademcirkel gepland; kijk hiervoor in de agenda.


        Persoonlijke, lichaamsgerichte coaching        

Soms heb je een probleem prive of op je werk, iets waar je al langer tegenaan loopt, een dreigende overwerktheid of burn out..
Iets waarbij je met je handen in het haar zit hoe dit nu aan te pakken, je innerlijke rust en overzicht te hervinden.
Dan kan lichaamsgerichte coaching voor jou een uitkomst zijn. Je krijgt meer verbinding met je lichaam zodat je hoofd ontlast wordt en je alles helderder kunt gaan zien. Ik geef je inzicht in jezelf, waarbij je voelt en ervaart en je zelf jouw keuzes maakt en het tempo bepaalt.
Plan gerust een kosteloos kennismakingsgesprek in om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

~De lotusbloem uit de modder omhoog en komt uiteindelijk tot bloei ~

Wil je meer informatie, jezelf opgeven of een massagebehandeling (vaak deels vergoed!) inplannen, neem dan gerust contact op.
Ik wens je een relaxte nazomer toe!
Namasté,
Iris van Wessel
Team Feelings