Feelings Massage & Well-being

Feelings Massage & Well-being is een professionele praktijk voor het herstel van uw balans, op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.
Je vindt in het ruim gesorteerde aanbod verschillende massages en behandelingen, speciaal afgestemd op uw wensen en/of klachten. Of dit nu ontspanning is of bij fysieke en mentale klachten.

Onze professie beperkt zich niet tot de diverse erkende studies en opleidingen, wij kijken naar de gehele mens. Je bent niet alleen een hoofd of een lichaam; het is de mooie combinatie van beide wat jou uniek maakt. Wij werken volgens de 5 natuurgerichte principes waar je op de betreffende pagina meer over kunt lezen.

Naast de behandelingen zijn ook advies over eventuele lichamelijke klachten, houding en specifieke oefeningen uit fysiotherapie en yoga een onderdeel zodat u meer verbetering van uw houding, verlichting van uw klachten en meer ruimte in het lichaam kunt gaan ervaren. Zonodig sturen wij u door naar een andere (para)medische specialist om zo samen voor u maatwerk te verkrijgen.

Of het nu gaat om ontspanning van stijve, pijnlijke en gespannen spieren, verlaging van het stressniveau en vermoeidheid, bevordering van slaap en (sport)prestaties of verhoging van je weerstand, het is van belang je balans te herstellen en te bewaken. Zowel preventief als bij klachten en blessures. Wie is er immers iedere dag hetzelfde?

U kunt bij ons o.a. terecht voor:
- Sport- en ontspanningsmassages zowel preventief als bij klachten en blessures
- Ayurvedische massages en -therapie
- Shiatsu massage en therapie
- Voetreflextherapie
- (aanstaande) Mama & kind
- Klachtgerichte massages en behandelingen
- Anti-stress behandelingen
- Persoonlijke coaching & counselling in oa life events, persoonlijke problemen, stress & burn out en persoonlijke ontwikkeling
- Stoelmassages op locatie
- Yogalessen zowel in groep als privé
- Retraites, Experience en Ademcirkels
- Trainingen en workshops
- Verzorgende & ondersteunende producten waaronder magnesium, spierbalsems, voet- en lichaams verzorgingsproducten, etherische olien, anti hooikoorts, Ayurveda.

Feelings Massage & Well-being staat voor:

- Maatwerk
- Deskundig
- Professioneel
- Meedenken, zonodig verwijzen wij door naar andere (para)medici
- Persoonlijk
- Nuchter
- Flexibel

Sommige behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door uw ziektenkostenverzekering (aanvullende dekking) zoals o.a. de Voetreflextherapie, Ayurvedische therapie, Shiatsu therapie, Coaching en sportmassage. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar én uw zorgpolis incl. aanvullend pakket, raadpleeg uw polis; u bent hier zelf verantwoordelijk voor, wij hebben geen inzage in uw polis.  
Het BATC en CAT werkt en zorgt voor vergoedingen met de meeste zorgverzekeraars.

U bent van harte welkom op onze sfeervolle locatie. Desgewenst wordt u op locatie behandeld. 
Hier kunt u, naast overdag, ook terecht in de avond op donderdagavond tot ca 18:30u.

Uiteraard kunt u ook uw afspraak online boeken of informatie vragen via info@mwfeelings.nl of (06) 2709 0878.

Wij werken uitsluitend met eerlijke, natuurlijke en verrijkende producten. Bijvoorbeeld zuivere kruidenoliën, etherische olien, een goede creme voor voetverzorging of droge huid, goede spiergels en -balsems ter verlichting van pijnlijke spieren. Natuurlijk verdient onze neus en geurbeleving ook aandacht.

In de praktijk is er verkoop van producten van o.a.
Fit Balsem
Ice power gel
Tjing Tjau spierbalsem

Holy Lama producten, eerlijk, duurzaam en Fairtrade

Zechsal, magnesiumzouten die werken

Bloesemremedies

Eerlijke en biologische etherische oliën
Wierook en smudge artikelen (spray, palo santo)


   
    

 

 

.