Sacred Lomi Lomi Nui massage ~ de kracht van vergeving


In dit Hawaiiaans Sjamanistisch ritueel wordt door middel van gebed, het Ho’onponopono, vergeving gevraagd aan anderen maar vooral aan jezelf, hoe je hebt gehandeld, wat je hebt gezegd etc in bepaalde situaties. Hierdoor kun je met jezelf in het reine komen, verzachten.

Vergeving bevrijdt. Vergeving bevrijdt ons van een last die we noch kúnnen dragen, noch wíllen dragen. Vergeving heelt en maakt het leven gemakkelijker. Vergeving is vooral een geschenk dat je jezelf geeft, verzachting, zelfcompassie.
Hierbij maak je gebruik van de vier verbonden zinnen:

~ I’m sorry (het spijt me) ~
~ Forgive me (vergeef me) ~
~ I love you (ik houd van je) ~
~ Thank you (dank je wel) ~

Tijdens de Sacret Lomi Lomi Nui massage ga je in op wat jouw ‘last’ is die je meedraagt en ga je jezelf vergeven. Hiervoor nemen we de tijd; in meditatie vooraf en ervaren en ontspanning tijdens de behandeling en achteraf. Je mag ervaren wat dit met je doet, op een diepere laag.

Deze traditionele en zachte energetische massage helpt je daarbij.
Je wordt uitgenodigd om je last en weerstand aan te kijken, te vergeven én een diepe ontspanning te ervaren.

Hierbij wordt met zowel zachte als stevige massagetechnieken met hand, onderarm en elleboog gewerkt en worden blokkades door o.a. stress en negatieve emoties verwijderd. De spierknopen verdwijnen en de energie kan weer stromen.
Tevens wordt er gebruik gemaakt van “sticks and stones” de heilzame werking van bamboestokken gecombineerd met heilzaamheid en warmte van Hot Stones of Jade Stones.

Een diepe ontspanning wordt ervaren. Sacred Lomi Lomi Nui massage is een lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale, warme massage olie met een zelf samengestelde mix van de etherische oliën sinaasappel, Ylang Ylang en bergamot.