Hoofdpijn massage

Veel mensen lijden aan een vorm van hoofdpijn.
Hierbij kun je denken aan onder andere migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn. Voor velen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door spanning in de spieren. Bij hoofdpijn en stress is hoofdmassage een weldadige manier om tot rust te komen. Hoofdmassage helpt niet alleen de spieren in het hoofd ontspannen, maar zorgt ook voor algehele ontspanning. 

De Hoofdpijn Massage is een speciaal ontwikkelde massage die zorgt voor ontspanning in de betreffende spieren waardoor hoofdpijnklachten minder hevig en minder vaak zullen terugkeren of zelfs kunnen verdwijnen. 
Er wordt eveneens druk uitgeoefend uit op speciale punten, die overeen komen met de drukpunten van acupunctuur. Daarmee worden de energiebanen die met deze drukpunten verbonden zijn, gestimuleerd, zodat mogelijke blokkades worden opgeheven.

Hoofdmassage helpt de spieren rondom het hoofd te ontspannen. Bovendien veroorzaakt hoofdmassage een algemeen ontspannen gevoel, waardoor de cliënt de stress kwijtraakt en ook de nek- en schouderspieren de kans krijgen om te ontspannen. Door het stimuleren van de drukpunten wordt negatieve energie uit het lichaam verwijderd, waardoor je meer ontspant en de hoofdpijn snel afneemt.