Huisregels

De behandelingen en massages zijn bedoeld voor balans, ontspanning en ondersteuning en niet bedoeld als vervanging van een bezoek aan (huis)arts of specialist.

Voor uw gezondheid: heeft u een (covid) vaccinatie gekregen?
Laat dan een week tussen de vaccinatie en de afspraak zitten (of langer als u wenst).
Zo krijgt uw lichaam de kans om de vaccinatie te verwerken voordat het lichaam de prikkels van de massage/behandeling ontvangt.

Voorafgaand aan de (eerste) massage vindt er een anamnese / intakegesprek plaats. Dit is bedoeld om na te gaan of er bepaalde medische redenen, ziektebeeld(en) of medicatie is waar ik als therapeut rekening mee dien te houden. Ben je onder behandeling van een arts of specialist dan dient dit zeker gemeld te worden; bij twijfel of je behandeld mag worden, vraag je dit na aan de behandelend arts.
Voor sommige massages kunnen er namelijk contra-indicaties gelden. Bij de volgende contra-indicaties wordt niet, op aangepaste wijze of alleen deels gemasseerd:
- Koorts en/of griep, flinke verkoudheid
- Hartklachten
- Hoge bloeddruk (zonder medicatie)
- Kanker
- Ontstekingen en/of infecties
- Trombose
- Spataderen
- Open wond(en) en huidirritaties
- Kalknagels en/of voetschimmel

Tijdens de behandelingen en massages graag de mobiele telefoon uitzetten; het is een rust- en ontspanningsmoment voor jezelf, een overgaande telefoon werkt echt niet bevorderlijk voor je ontspanning.

Er wordt hygienisch gewerkt en dit mag je ook verwachten; anderzijds wordt dit ook van jou verwacht.
Vooraf wassen/douchen is aan te bevelen.

Er wordt bij de massages met natuurlijke olieen gewerkt zoals zoete amandelolie, biologische sesamolie, Ayurvedische kruidenolieen, druivenpitolie en een aantal etherische olieen.
Geef bij een allergie aan waarvoor je allergisch bent, dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.

Je hoeft geen handdoeken mee te brengen, dit wordt verzorgd.

Bij gehele lichaamsmassage of full body massage worden de 'edele delen' overgeslagen. Ben je hier wel naar op zoek, er zijn voldoende collega's die je van dienst kunnen zijn o.a. in Nijmegen. Ff googelen.

Het is aan te raden wat ouder ondergoed aan te doen in verband met mogelijke vlekken door de olie en/of pakking. Je kunt altijd de olie in laten trekken in de huid; de natuurlijke olieen verzorgen de huid.
Voor sommige massages zoals Ayurvedische en kruidenstempelmassage is het zelfs sterk aan te raden de olie minimaal 2 uur in te laten trekken. Houdt dan ook rekening met de kleding!

Doe sieraden en horloge af en laat deze bij voorkeur thuis.

Gebruik geen make-up voorafgaand aan de massage; dit sluit de huid af voor de natuurlijke en verzorgende olie. Bovendien komt de make-up dieper in de poriën terecht waardoor er huidonzuiverheden (puistjes e.d.) kunnen ontstaan. Bij gebruik van make-up wordt een losse facecover gebruikt op de hoofdsteun in plaats van de fleece cover.

Voor alle afspraken geldt dat je minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak kosteloos kunt annuleren. Is dit later het geval dan wordt de gereserveerde tijd voor 50% aan je doorberekend.

Ben je te laat voor de afspraak of denk je dat te zijn, bel dan even. Ik plan ruim in maar het kan zijn dat de behandeling korter wordt doordat je te laat bent.

Er kan met pinpas, contant of met de Feelings Massage & Well-being cadeaubon worden betaald. De cadeaubon is verkrijgbaar voor een bedrag vanaf € 10 voor een behandeling naar keuze.
Een ontspannen en origineel cadeau om te geven én te krijgen!

Feelings Massage & Well-being praktijk is aangesloten bij  

Aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Europese Reflexologen (BER)