In Stilte


~ Als het stil wordt om je heen, kan het stil worden in jezelf ~

Ervaar wat de stilte kan doen voor je, voor je innerlijke rust.

Een diepere ontspanning, even met jezelf 'praten', geen antwoord hoeven geven aan anderen, kijken wat er opborrelt, welke inzichten krijg je,
allemaal redenen om jezelf stilte te geven.

Wat kun je die dag verwachten?

Na binnenkomst met koffie en thee starten we de In Stilte dag.
Lichte yogische oefeningen, dans, ademverdieping maar ook diverse meditatietechnieken passeren de reveu.
Alleen in het begin met klanken, daarna zoeken we gezamelijk de stilte op.
Beweging zorgt ervoor dat je beter uit je hoofd komt, meer in contact met je lichaam, zodat je meer gaat voelen, jezelf bewust wordt.

Als je niet op een matje kunt/wilt zitten, ook op een stoel kun je yoga doen en mediteren. Leg de lat voor jezelf eens wat lager i.p.v. hoger.
Er moet niets, je hoeft niets.
Gewoon aanwezig zijn bij jezelf is echt prima!

Ook in de meditatie neem ik je mee, via een geleide meditatie naar de stilte, waardoor je dieper kunt ontspannen en beter zelf kunt mediteren.

De vegetarische lunch gebruiken we ook in stilte, niet praten maar gebaren kan wel. Uiteraard is er koffie, thee, sap en water naar behoefte.

Na de lunch maken we een stiltewandeling met ademoefeningen buiten voor degenen die dit willen (en als het weer dat toelaat).
Ook voor binnen zijn er stilte activiteiten. Houdt ook daarbij rekening met andermans stilte.

Tot slot neem ik jullie mee in de diepere ontspanning van de Yoga Nidra en sluiten we de stiltedag om ca. 16:30 uur.

Tussendoor is er voldoende koffie, thee, sap en water.

Mocht er bij jou iets bovenkomen waar je onder begeleiding naartoe wilt, dan ben ik daarvoor ook aanwezig. Desgewenst maken we hiervoor een aparte afspraak in mijn praktijk. Ik ben professioneel life en lichaamsgericht Master coach, Yogadocente en Natuurgeneeskundig en massagetherapeut.

De kosten voor deze dag zijn € 111,- p.p. incl. lunch.
De In stilte dag wordt gehouden in Beuningen, waarbij o.a. de Leghe Polder en praktijk & yogastudio Feelings locaties zijn.

Indien er fysieke, mentale en/of medische zaken spelen, of bv allergieen, overleg dan gerust met mij. Er zijn vele mogelijkheden.