Kids & Mama's

Speciaal voor (aanstaande) moeders en kinderen vind je hier een aantal massages met als doel ontspanning voor jezelf in je zwangerschap, ontspanning voor je kind(eren) en een liefdevol contact met hen.

Voor de (aanstaande) mama is er zwangerschapsmassage en -voetreflexologie.

Is je kleine geboren? Het is belangrijk om een goede band op te bouwen met je kindje zodat het goed gehecht raakt. Dit kan dmv baby en kindermassage, dit verlicht vele kwalen zoals onrust en buikpijnen. Met babyreflexologie en babymassage kunnen er veel kwaaltjes verholpen worden. Denk hierbij aan krampjes, niet goed slapen, obstipatie etc.
Reflexologie en massage werkt ook goed voor peuters en grotere kinderen.

Kinderen van tegenwoordig hebben het "druk" en hebben ook ontspanning nodig.
Ook bij o.a. aandachtstekort (AD(H)D en dyslectie is massage heel belangrijk. Hiervoor heeft Feelings Massage & Well-being een speciaal ontwikkelde voet(reflex)massage.
Ook Holistic Pulsing en Reiki kunnen veel uitkomst bieden; deze behandelingen zijn zonder olie en over de kleding heen. Je vindt meer informatie hierover bij Massages.

Naast de kindermassage kan ook worden gekozen voor een Jade Stone massage, speciaal afgestemd op kinderen. Hierbij wordt gewerkt met de verwarmde Jade stenen welke o.a. een ontspannend en rustgevend effect hebben.

Ook (kinder) yoga helpt lichaam en geest te ontspannen, bevordert het zelfvertrouwen en helpt je beter te concentreren.
Neem een proefles en ondervindt het zelf.
Voor kinderen is er in groepsverband Yoga4Kids (7 t/m 12 jr) en Yoga4Tieners (13 t/m 17 jr).

Zoals ook voor volwassenen is er ook privé yogales mogelijk (therapeutische basis); samen met mij doe je op jouw situatie en/of klachten gerichte Yoga, evt. aangevuld met massage. Informeer gerust naar de mogelijkheden (06) 27 09 08 78.