Training Ontspanningsmassage

Hoe aangenaam is het om zelf gemasseerd te worden? Massage ontspant, verbetert je concentratie en je slaap, bevordert je weerstand, laat je weer 'ín je lijf' zijn (en zo zijn er nog meer voordelen) kortom met massage werk je aan je gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Misschien wist je dit al, maar weet je ook hoe ontspannend een massage geven is? Dat kun je nu zelf gaan ervaren in deze training! Masseren kun je leren en wel in één dag.

We beginnen met een korte uitleg wat massage is en doet, wanneer juist en wanneer juist niet te masseren en natuurlijk de massage zélf ondergaan en leren. In deze training leer je, op een juiste manier, massage van rug en nek. Een plaats die (bijna) iedereen fijn vindt om gemasseerd te worden.

Met deze training kun je een heerlijke massage geven, zowel in je praktijk als privé.

De training wordt gegeven in groepsverband, je kunt je individueel of met meerdere opgeven. De groep is maximaal 8 personen zodat iedereen alle aandacht kan krijgen die hij/zij nodig heeft. De lesdag is van 10:00u tot +- 15:30u; de koffie en thee staan klaar vanaf 9:30 uur. De kosten zijn € 125,- inclusief reader, certificaat en onbeperkt gebruik van koffie, (kruiden)thee, sap en water.


Wil je hierna meer leren, bijvoorbeeld ontspanningsmassage lichaam (deel 2) of verdieping in de Klassieke massage met anatomie, dan neem je gewoon even contact op.

Ook is privéles mogelijk.