Welkom bij het Team van Feelings Massage & Well-being

Ik ben Iris van Wessel, Complementair therapeut en eigenaresse van Feelings Massage & Well-being Beuningen.

Vanaf mijn kinderjaren ben ik al bekend met massage en Hatha Yoga; als ik niet kon slapen masseerde mijn moeder voor het slapen gaan mijn handen en deed ik samen met haar yoga en ontspanningsoefeningen. Ik masseerde familieleden maar had hier geen opleiding voor gehad. Alhoewel ik al heel wat jaren in het bankwezen heb gewerkt, wilde ik graag meer kennis over wat ik precies aan het doen was met een massage. En van het een kwam het ander; masseren is inmiddels een van mijn grote passies en specialiteiten.

Na diverse erkende opleidingen gevolgd te hebben, ben ik in 2011 mijn eigen massagepraktijk Feelings Massage & Well-being in Beuningen gestart. Inmiddels is dit uitgegroeid naar een professionele praktijk voor Massage en massagetherapie, Lichaamsgerichte Coaching en Yoga, met twee sfeervolle locaties.

Ik ben naast NGS SportZorg- en Wellnessmasseur, Voetreflextherapeute, Ayurvedisch Massagetherapeut, Hatha, Yin, Yoga Nidra, Meditatie en Mindfulness docente ook Master Coach en Ademcoach waarbij mijn specialismen liggen in de lichaamsgerichte therapie en stress & burn out.

Naast het masseren en behandelen van (fysieke) klachten vind ik een van mijn levenstaken in het begeleiden van mensen die tegen problemen in hun leven aanlopen. Zowel fysiek als mentaal is je balans en het geluk in jezelf het mooiste wat je kunt ervaren naar mijn mening. Iemand in balans is gelukkig en straalt dit ook uit naar zijn/haar omgeving. Aangezien klachten altijd een oorzaak hebben, kijk ik graag verder met mijn client naar wat de oorzaak zou kunnen zijn; mijn visie is holistisch. Uiteraard kun je bij mij ook voor een sport- en ontspanningsmassage terecht; ook in ontspanning is voor iedereen veel te winnen.
Bij mij kun je terecht voor alle behandelingen en massages op de website.

Trainingen

Inmiddels doceer ik alweer enkele jaren in mijn praktijk en geef ik vakgerichte opleidingen en trainingen bij erkende opleiders o.a. bij IMAS trainingen en Wellness instituut. Denk hierbij aan NGS Sportmasseur en Wellnessmasseur, klassieke massage met anatomie, Ayurvedische massage therapie, voetreflex- en handreflexmassage, bamboemassage, spa hammam, cupping therapie en nog vele andere. Het is zeker mogelijk om privé en groepsles te volgen als je zelf wilt leren masseren of je technieken en mogelijkheden wilt verdiepen/uitbreiden. Ook geef ik examen- en opfristrainingen.
Naast de massage vakgerichte massage trainingen geef en organiseer ik ook trainingen en workshops op het gebied van:
- Assertiviteit
- Mindfulness
- Stress & Burn out
- Het verhogen van zelfcompassie, zelfontplooiing & een beter zelfbeeld
- Ademwerk en -verruiming
- Yoga en spiritualiteit

Soms zijn woorden slechts woorden en kun je het beter zelf ervaren. Maak een afspraak per telefoon, sms, signal, whattsapp of e-mail, of via het online afspraken systeem.

Voel je welkom in mijn praktijkruimtes en yogastudio!

Specialismen:

- Sport- en ontspanningsmassage
- Klachtgerichte behandelingen o.a. hoofdpijn, fibromyalgie, lage rugklachten, tenniselleboog etc
- Ayurvedische massages en therapie
- Shiatsu therapie
- Voetreflextherapie
- Bindweefselmassage, Triggerpointtherapie en Manuele Lymfedrainage
- Mama & Kind
- Energetische en anti-stress behandelingen
- Cupping massage, Guasha en Tok Sen
- Lichaamsgerichte coaching en counselling
- Ademwerk en lichaamswerk
- Stress & Burn out
- Behandelen van ademhalingsmoeilijkheden oa na Covid (longcovid), astma
- Yoga, therapie en Thai yoga massage
- Mindfulness
- Trainingen en retraites, zowel privé als in groepsverband.

Iris is er maandag en dinsdag de gehele dag, donderdag gehele dag tot 18:30u en vrijdag gehele dag.

Iris geeft de Hatha/Yin Hatha, Yoga Nidra, Zwangerschapsyoga, Ademwerk, Mindfulness, Meditatie & Adem lessen, yoga in de Uiterwaarden, Cacaoceremonies en vervangt bij afwezigheid Marieke en Kitty

Graag stel ik me kort aan jullie voor, mijn naam is Marieke Awater, woonachtig in Beuningen.Naast mijn werk als persoonlijk begeleider voor mensen met NAH ( niet Aangeboren Hersenletsel) ben ik ook yogadocent. Op dit moment geef ik les aan mensen met NAH en stoelyoga, deze lessen geef ik bij trainingscentrum Michi in Nijmegen (aan de Staddijk). Ook val ik regelmatig voor verschillende docenten in.

Mijn wens is om het lesgeven in yoga meer uit te breiden en dan graag in Beuningen.

Na een fijn kennismakingsgesprek met Iris van Wessel hebben we afgesproken dat ik de hatha yogalessen op maandag en woensdagavond ga verzorgen. Bij voldoende aanmelding wordt er een nieuwe groep gestart op woendagochtend en wellicht verder uitgebreid met meer lesmomenten.
Dat kunnen meerdere vormen zijn: (milde) hatha yoga, yin yoga, stoelyoga of yoga voor mensen met NAH.
Er zal gestart worden met een yogavorm waar het meest behoefte aan is en waar dus de meeste aanmeldingen voor binnenkomen.

Voor mij is dit een mooie start in het nieuwe jaar, hoop veel mensen te ontmoeten bij Feelings yoga. Ik heb er zin in.

Namaste

Marieke Awater

Specialismen:
- Hatha Yoga en Easy Hatha yoga
- Stoelyoga
- begeleiding en yoga voor mensen met NHA

Ik ben Kitty en ik woon in Beuningen. Ik word blij van: yoga natuurlijk 😉, mijn gezin, hockeyen, dansen, buiten zijn (en lekker binnen knus opwarmen met een boekje op de bank), wandelen, Zweden.

Wat mij in mijn werk als financieel/subsidie expert het meeste aansprak was het adviseren, mensen helpen. Dat heb ik 20 jaar gedaan, voordat ik het roer omgooide voor een sabbatical.

Ik heb gekozen wat te doen met het stukje van mijn werk waar ik de meeste energie van krijg, mensen helpen. En dat doe ik nu graag als Yin yogadocent.

Yin is voor mij een oplaadmoment helemaal voor mezelf. Rust en ruimte in mijn hoofd, bewustwording. Yoga heeft me geleerd bewust te zijn van mijn grenzen, van hoe met me is en te handelen op basis van wat ik op dat moment nodig heb. Niet alleen op de mat, maar juist ook in het dagelijks leven. Yoga help me in balans te blijven en om gezonder ouder te worden.

Je hoeft niets te kunnen, je kunt het gewoon leren. Yin yoga is een mooie, zachte, toegankelijke vorm van yoga, waarvoor geen spierkracht gebruikt wordt en waarbij je diep tot in het bindweefsel rekt. Onze gewrichten worden heel langzaam stijver en dat begint al vanaf ons 25e jaar. Door 3-5 minuten in een houding te liggen wordt de doorstroming van het vocht in je bindweefsel bevorderd. Dat creëert ruimte en flexibiliteit.

En dat alles door ‘gewoon’ in een houding te liggen. En het enige wat je hoeft te doen is je adem te volgen en te observeren wat er gebeurt, met je aandacht bij je lichaam, bij je adem. En iedere les weer opnieuw bekijken wat op dat moment voor jou de perfecte houding is, waarbij je een constante rek opzoekt, waarbij je je ambitie loslaat, waarbij je niet kijkt naar wat jouw buurvrouw kan, maar je eigen houding ontdekt, zonder te forceren, dan kun je je overgeven en dan werkt Yin het beste.

Die ambitie loslaten, is misschien wel het moeilijkste bij Yin en daar wil ik je graag bij helpen en begeleiden.

Yin yoga wordt steeds populairder. In de yogastudio in Wijchen waar ik werkte, was Yin de meest bezochte les. Die studio moest noodgedwongen haar deuren sluiten. Waar een deur sluit, gaat er ook weer een open. Fijn dat ik bij Iris nu kan doen wat ik heel graag doe. Ik kijk ernaar uit om jou les te gaan geven.

Kom je een les volgen bij me op de mat?

Specialismen:

- Yin yoga
- Kinderyoga