Thai Yoga Massage

Thaise yogamassage is een diepgaande holistische massagevorm die fysiek, psychisch, emotioneel en energetisch meer balans brengt. Door de Thai Yoga massage ontstaat er weer ruimte in het lichaam (o.a. (onder)rug, benen en heupen, schouders) waardoor je energie weer gaat stromen.

Wat is Thaise Yogamassage?

Deze eeuwenoude, dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie, acupressuur en liefdevolle aanwezigheid. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage juist in beweging. Liefdevolle aanwezigheid schept de veilige basis die de ruimte geeft die nodig is deze beweging toe te laten. Thaise massage is een diepgaande holistische massage die niet alleen fysiek, maar ook psychisch, emotioneel en energetisch beweging geeft. En daarmee mensen een ingang geeft om meer in hun eigen kracht te gaan staan. 

Thaise yogamassage heeft een Boeddhistische basis. Van oorsprong werd het alleen door Boeddhistische monniken in kloosters gegeven. Centraal binnen het Boeddhisme staat het leren loslaten van lijden. Met name op spiritueel niveau middels liefdevolle aanwezigheid (Metta). Thaise yogamassage vormt een fysieke overdacht van Metta.

Thaise yogamassage wordt wel vergeleken met een meditatieve thai chi-achtige dans. Vanuit meditatie strekt en masseert de masseur in vloeiende, doorgaande bewegingen. Dat gebeurt over de kleding heen, waarbij de gemasseerde op een dikke mat op de grond ligt. De massage kan echter ook op de tafel gegeven worden in iets andere vorm. Ook integreer ik deze technieken in andere massages bijvoorbeeld sport- of ontspanningsmassage en stoelmassage. 

De behandeling op de tafel duurt ongeveer 70 minuten en kost € 50,-