Tibetan Healing Mantra massage

De kracht van helende mantra's gecombineerd met energiewerk, ademwerk, massage & coaching

Al eeuwenlang reciteren mensen mantra’s met hun helende werking. Of dit nu voor een ziekte of kwaal is of voor innerlijke rust en inzicht, Tibetaanse mantra’s helpen je geest kalmeren, je innerlijke rust vinden, brengen je tot je kern, helpen je helen en je kracht te hervinden.

Ikzelf heb het reciteren van en mediteren met Tibetaanse mantra’s ervaren door diverse meditatiesessies & Tibetaanse initiaties waar ik aan heb deelgenomen. Een mooie innerlijke reis met de helende werking van de mantra’s.
Ik ben bevoegd mantra's te gebruiken alsmede mijn eigen persoonlijke mantra, Om Benza Pani Hum, om jouw ontspanning en heling in werking te zetten.
Het gebruik van de mantra’s in de Tibetan Healing Mantra massage heb tevens afgestemd met Lama Tashi Norbu, Tibetaans monnik te Emmen.

In deze speciale behandeling neem ik je mee in deze helende kracht; door het (mee)zingen van diverse mantra’s kun je in een rustgevende staat van bewustzijn raken waarin je kunt loslaten, helen, tot inzicht kunt komen. Je mag meezingen maar ook de helende klanken gewoon ontvangen.

We starten met een meditatie, en evt. wat lichte beweging en ademoefeningen als jouw lichaam daarom vraagt. Daarna neem je plaats op massagetafel of futon waar de behandeling begint.
Naderhand kun je rustig tot jezelf komen met een kop thee of water, en iets lekkers als je daar behoefte aan hebt. De duur van deze behandeling is dan ook ca 2 uur.

Ik maak, naast de mantra’s, gebruik van diverse massagetechnieken die ik beheers, daar waar en wat jij nodig hebt op dat moment. Dit is dus altijd maatwerk!
Om een idee te hebben, de mogelijkheden zijn o.a. Reiki, haptische massage, Shiatsu en meridiaanmassage, holistic pulsing, klankschaalmassage, klankwerk met div drums, ademwerk, voetreflex, Ayurveda, Closing the bones ritueel.
Alles wat ik voel en je laat voelen, maakt je bewust, heelt je en kan je inzicht geven; in problemen waar je tegenaan loopt, onduidelijkheden, jezelf. Iets waar je al mee rondloopt, of wat zich spontaan aandient.

In deze Tibetan Healing mantra massage kun je kiezen voor 2 verschillende mogelijkheden, een met warme olie en een over de kleding heen.