8 weken Workshop Mindfulness en Meditatie
Ontspan jezelf, focus, voel je vrij

 

Het maakt niet uit welk niveau je zit, het is je intentie die telt, het is voor iedereen. 

Mindfulness, voor de een een begrip, voor de ander een kreet en is het wellicht 'zweverig'. Mindful betekent met aandacht, bewust zijn. Allesbehalve zweverig dus. Het is meer 'wat de boer niet kent, ...'. Je kunt in hocus pocus taal spreken, mijn trainingen en lessen zijn praktisch, met de voeten op de grond en met oefeningen die je thuis ook nog snapt.

Meditatie is ook mindful. Hierover staat veel geschreven en kun je veel lezen. Meditatie zorgt voor meer rust in je hoofd en lichaam, bevordert je concentratie, inzicht en intuitie en verbetert je lichaam op celniveau. Door meditatie kunnen veel blokkades verminderd en uiteindelijk opgeheven worden. Met meditatie vind je jezelf; wie ben ik, je goede en slechte eigenschappen, je zelf zodat je je bewust wordt en je kunt werken aan je innerlijke kracht.

Mooi geschreven allemaal, maar dan nog doen hè... Misschien heb je het al eens geprobeerd en denk je: help,wat gebeurt er? Dit lukt me nooit! Ik voel me helemaal niet rustig? In de training leer je praktische oefeningen en krijg je handvatten.

Voel je vrij om mee te doen, en jezelf beter te (gaan) voelen!

In deze workshop van 8 lesavonden leer je wat Mindfulness en Meditatie inhouden en ervaar je wat het je oplevert, krijg inzicht in je eigen belemmeringen/strategieen (waarom doe je wat je doet).
Je krijgt handvatten hoe je dit (anders) zou kunnen aanpakken, (meer) in het heden te zijn en hier terug te komen. Ik neem je mee in diverse vormen van meditatie waardoor je meer rust in je hoofd (en lichaam!) creert en zo meer overzicht en focus. Uiteraard met de nodige humor en ontspanning. 

Jouw investering € 250,- inclusief BTW en inclusief koffie/thee/lekkers.
Locatie: Feelings massage & well-being | Feelings Yogastudio of online.