Yoga volwassenen

Yoga is een eeuwenoude methode waarbij het uitgangspunt beheersing over lichaam en geest te krijgen door verschillende oefeningen. De Yogahoudingen hebben een positief effect op het lichamelijk functioneren en bevorderen evenwicht in denken en doen.

Regelmatige training zorgt voor een
- verbetering in concentratie
- ontspanning voor lichaam en geest
- makkelijker inslapen
- verlichting van spierpijn en andere pijnklachten
- makkelijker kunnen omgaan met de ups en downs in het leven
- een soepeler en sterker lichaam
- meer zelfvertrouwen
- bewustwording van je eigen lichaam

Er zijn verschillende vormen van yoga, bij Feelings Yoga maak je kennis met de Hatha Yoga. Dit is een niet zweverige vorm van yoga.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama’s) en meditatie om het lichaam geest en je gevoel in een betere balans te krijgen. Dt heeft een positieve invloed op je algemeen welzijn.

De ademhalingsoefeningen zijn heel belangrijk voor het beoefenen van Hatha yoga. Wanneer je je ademhaling meer onder controle hebt, stimuleer je je lichaam om meer samen te werken met je geest en je gevoel waardoor je balans creëert.

Kijk op de site van Feelings Yoga voor lesinfo en tijden.

Liever wandelen? Doe mee met de Mindful en Meditatief wandelen, kosten € 10 pp

Wil je meedoen? Graag even bericht vooraf in verband met de grootte van de groep.

Tevens wordt er in de zomermaanden juli en augustus, bij voldoende animo, YogaOutdoor en Yoga in de Uiterwaarden gegeven, deze lessen vinden buiten plaats en zijn voor iedereen toegankelijk. Meer informatie staat op de facebook site van FeelingsMassage voor de data. kosten € 15 per les.

Naast de wekelijkse yogalessen worden er ook workshops Yoga en Meditatie & Mindfulness trainingen gegeven, vanaf een dagdeel tot meerdere dagen.


Yogamatjes zijn aanwezig; neem wel een handdoek mee, dit zit en ligt vaak prettiger.
Trek lekker zittende en niet knellende kleding aan, zoals een joggingbroek en t-shirt. Denk ook aan iets warmere kleding zoals een vest en sokken voor als je het iets frisser krijgt met de ontspanningsoefeneningen. De Yoga zelf is op blote voeten.


Wil je yoga proberen of meer informatie? Bel gerust op (06) 27 09 08 78 (spreek evt in) of mail naar
yoga@mwfeelings.nl

Tot Yoga!