Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een prachtige tijd, waarin veel verandert in je lichaam. Naast het groeien van je buik en het contact met je ongeboren kindje kun je ook last krijgen van zwangerschapskwaaltjes: pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen zijn hier voorbeelden van.

De zachte maar ontspannende zwangerschapsmassage kunnen deze kwaaltjes verlichten en zorgt ervoor dat je je zwangerschap nog bewuster ervaart. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tevens werkt de massage kalmerend en pijnbestrijdend.

Feelings Massage werkt hierbij met amandelolie met de etherische olie Sinaasappel; een zachte olie met een opbeurende en rustgevende eigenschappen.

Je kunt kiezen voor een deelmassage van ca. 30 minuten waarbij je rug, nek en schouders worden gemasseerd.
Als je behoefte hebt aan een uitgebreide lichaamsmassage worden ook je handen, voeten en hoofd gemasseerd, deze massage duurt ca. 50 minuten.
Tijdens de zwangerschapsmassage wordt je lichaam ondersteund zodat je er ten volle van kunt genieten.

Ook kun je kiezen voor de bewustwordingsmassage (metamorfose) en Holistic Pulsing; door de rustgevende en ontspannende werking beslist ook een aanrader bij zwangerschap.