Feelings Massage & Well-being bestaat alweer 5 jaar..

Dat hebben we niet onopgemerkt voorbij laten gaan natuurlijk. Ook heb ik sinds maart een nieuwe praktijkruimte samen met mijn lieve collega Claudia Hermsen van IK - Innerlijke Kracht; redenen genoeg om te dit te vieren dus! De Open Dag op 27 mei was ondanks het warme weer een fijne dag met gratis stoelmassages en voetreflexbehandelingen.. Maar ook nu kun je profiteren van leuke acties, kortingen, workshops, massage.. 

Aanbieding: tot en met januari 2018 kun je met korting de Touch for Health ervaren. Een zachte methode voor iedereen die blokkades opspoort en deze verhelpt door middel van spiertesten en zachte technieken. Een behandeling van een uur nu met +/- 23% korting voor € 35,- ipv € 47,-


Origineel en ontspannen cadeau idee: de Feelings Massage & Well-being cadeaubon!
Een ontspannen en fijn cadeau om te geven én te krijgen! Al vanaf € 10,- dus voor ieders portemonnee.                                

De bon kan eventueel mooi verpakt worden samen met een van de producten zoals massage-olie, zeepje en/of Dode Zeebad/scrubzout (neutraal of lavendel) of opgestuurd worden. 

Bel of mail gewoon even voor de mogelijkheden; de cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.

Bel (06) 27 09 08 78 of mail naar info@mwfeelings.nl voor meer informatie en afspraken.


Volg Feelings Massage & Well-being en wees als eerste op de hoogte van de aanbiedingen via Facebook, Instagram, Linkedin en Twitter!

 


 
NB. De aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.