Persoonlijke Coaching, meer dan even een gesprek

Bijna iedereen heeft te maken met moeilijke en makkelijke tijden in het leven. Alles verandert om je heen. Of dit nu je baan betreft of complexere levens gebeurtenissen zijn, soms kun je een steuntje in de rug gebruiken door over je problemen te praten met een professional, voor het krijgen van inzicht in jezelf of hulp bij jouw keuzes in het leven. Samen bespreken we de aanpak en werken we aan de zaken die jijzelf wilt en kunt aanpakken.

Ik ben gediplomeerd coach. Mijn post HBO opleiding heb ik gevolgd bij het gerenomeerde Europees Instituut in Driebergen. De kracht van deze opleiding ligt niet zozeer in de technieken en de tools die zijn aangereikt maar vooral in het naar mezelf kijken, reflecteren en mijn eigen thema's aanpakken. Dit maakt dat ik mijzelf goed ken, mijn eigen thema's herken en daardoor mijzelf kan 'leegmaken'; ik ben er voor jou als coachee en heb aandacht voor jouw problemen. Ik vind het belangrijk dat je je gehoord en gezien voelt, en je zelf verder kunt uiteindelijk. Tijdens mijn studie heb ik van verschillende mensen ervaren dat ik een belangrijke bijdrage heb gelevert bij het inzichtelijk krijgen en oplossen van het probleem of thema; of dit nu meer aan te oppervlakte zit of diepgaandere problemen raakt.

Mijn expertise is lichaamsgerichte en life coaching coaching bij stress en burn out en HSP (hoogsensitiviteit). Naast een goed gesprek over de zaken die jou raken en aangaan, benut ik ook mijn kennis als massagetherapeut en yogadocente. Ik werk daarom ook met bijvoorbeeld lichaamsgerichte oefeningen, massage, ademhalingstechnieken, mindfulness, wandelen zodat je jezelf vrijer in je lichaam voelt en je innerlijke kracht voelbaar wordt. Zo maken wij er samen maatwerk van. Zodat de 'innerlijke waterspiegel' weer zacht golvend wordt en je je meer in balans voelt.

Een combinatie van behandelingen van coaching, massage en/of yoga behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer gerust hiernaar. Ik heet je graag van harte welkom in mijn praktijk.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek, wat kunnen wij voor elkaar betekenen en ook wat niet. Als het nodig is, verwijs ik je aan een andere specialist door; dit kan ook tijdens de coaching gebeuren, het ligt er aan wat er naar boven komt en of dit bij mijn expertise past.

Tarief voor intakegesprek en coaching (duur ca. 90-100 minuten) € 90,-; vervolggesprek coaching (duur ca. 60-70 minuten € 75,-)