Nazomer Feelings - een nieuw seizoen in aantocht

Hallo iedereen,

Hierbij de derde nieuwsbrief van dit "anders dan anders" jaar.


De zomer loopt langzaam weer ten einde, de scholen beginnen weer binnenkort. Het voelt soms al herfstig aan. Natuurlijk hoop ik op een heerlijke Indian Summer maar dat is nog even afwachten.
De tijd van loslaten en uiteindelijk terugtrekken komt er weer aan, al is het zover nog niet.

Ik hoop dat je een fijne vakantieperiode hebt gehad.
Voor mij was de vakantietijd een tijd van afschakelen, en weer opladen, nieuwe energie opdoen. Lekker de natuur in, de ruimte en vrijheid inademen en door me heen laten stromen, even niets 'moeten', stilstaan bij alles wat in mijn leven speelt, zowel privé als zakelijk.
En reflectie, wat wil ik en wat heb ik nodig, 2 belangrijke en dieper gaande vragen die je jezelf kunt stellen. Zo kom je er achter wat je werkelijk wilt, en wat ook los te laten al is dat een van de lastigste dingen die er zijn.
Hoe is dit voor jou?

Naast persoonlijke (life) coaching kun je ook terecht voor massagetherapie.
Ik heb besloten om naar een andere beroepsvereniging te gaan waarbij meer behandelingen vergoedbaar zijn bij het grootste deel van de zorgverzekeraars. Dit is in aanvraag momenteel en nog niet 'rond' maar volgt hopelijk spoedig. Hierdoor vallen naast voetreflextherapie, coaching en sportmassage o.a. de Ayurvedische massagetherapie in jouw vergoeding conform je zorgverzekeringspolis (check je polis). Meer informatie over de Ayurvedische behandelingen (en andere behandelingen) vindt je hier.

Inmiddels heb ik een tweede locatie aan de Wilhelminalaan 86 waar ook weer een uitbreiding gaat plaatsvinden van de openingstijden, en natuurlijk van het massage team.
Naast Jorieke zijn ook ervaren masseur David en stagiare/masseuse in opleiding Patricia bij team Feelings gekomen. Allen professionals met kennis en een goede massagegreep.
Massagebehandelingen zijn mogelijk op maandag overdag en -avond, dinsdag overdag, woensdag overdag, donderdagmiddag en -avond en zaterdag overdag.
Nog niet alles staat in de online agenda maar daar werk ik momenteel hard aan. Wil je al eerder een afspraak maken, neem dan gerust contact op via mail, telefoon of app.

Vanaf september begint ook weer een nieuw 'kwartaal' yoga. Dit zijn 13 tot 15 wekelijkse lessen, afhankelijk van de start van de groep.
Er is keuze uit Hatha yoga (meest bekende yogavorm in het Westen), Yoga Nidra (de yogische 'slaap', lichte yoga met diepte ontspanning voor lichaam en geest) en Yin yoga (rustige yoga waarbij je lichaam ondersteund langer in een bepaalde houding blijft wat zorgt voor een zachte versoepeling van spieren en bindweefsel).
Stoelyoga is relatief nieuw in Nederland maar een echte yogavorm! Deze zeer geschikt voor als je je instabiel voelt, je moeilijker kan maar toch wilt bewegen en graag een steuntje in je rug wilt. Genoeg uitdaging ook als je dit wilt!

Voor de lestijden en info kijk je hier op de site.
Voor alvast een kennismaking met yoga collega's Kitty en Marieke kijk je hier.

De weekend retraite in augustus jl. was een succes! Een fijne, kleine groep mensen waarbij naast ontspanning ook inzicht is verkregen, welke kant mag ik op, ik mag meer ontspanning voor mijzelf nemen, verwondering dat ook op een andere manier ontspannen kan worden, wat kan ik beter loslaten zijn o.a. vragen en opmerkingen die zijn langsgekomen.
Natuurlijk is de inwendige mens niet vergeten en is ook rust nodig voor reflectie.

Op zondag 31 oktober is er een retraite dag in de praktijk, waarbij we wederom meer ontspanning en ruimte creëren door yoga, div ontspanningsoefeningen en ademwerk. Meer info vindt je hier.
Heb je interesse, geef je dan alvast op. De groep is maximaal 8 mensen namelijk.

Op 9 november 19:30u start de training MInd full of Mindful in de praktijk. Een serie van 5 lesavonden gericht op in het Hier en Nu zijn, ontspanning en ruimte voor jezelf creëren door Mindfulness, lichte yoga, ademwerk. Meer informatie vindt je hier.

Ook een nieuw retraite weekend staat gepland op vrijdagavond 10 juni t/m zondag 12 juni.
Ik ben nog met een aantal locaties in overleg, waaronder in Zeeland nabij bos en strand.
Meer informatie volgt als dit duidelijk is.

In het najaar volgt meer informatie over de retreat die in het voorjaar en najaar in buitenland zal plaatsvinden.
Dit wordt Kreta of Portugal. Ook dit is in overleg dus meer informatie volgt.

Heb je naar aanleiding nog vragen of opmerkingen? Neem dan gewoon even contact op via mail, telefoon of app.
Je vindt me ook op de Socials als Instagram  @iris.feelingsmassage en @bodymindspirithouse en op
Facebook @Feelingsmassage. Connect with me..

Geniet van de kleine dingen en heb een fijne dag!

Warme groet,
Namens het gehele team,

Iris van Wessel

Eigenaar Feelings Massage & Well-being
Praktijk voor Massage, Life Coaching, Training & Yoga