Even voorstellen

Ik ben Iris van Wessel en eigenaresse van massagepraktijk Feelings Massage & Well-being Beuningen.

Vanaf mijn kinderjaren ben ik al bekend met massage en Hatha Yoga; als ik niet kon slapen masseerde mijn moeder voor het slapen gaan mijn handen en deed ik samen met haar yoga en ontspanningsoefeningen. Ik masseerde familieleden maar had hier geen opleiding voor gehad. Alhoewel ik al heel wat jaren in het bankwezen heb gewerkt, wilde ik graag meer kennis over wat ik precies aan het doen was met een massage. En van het een kwam het ander; masseren is inmiddels een van mijn grote passies en specialiteiten.

Na diverse erkende opleidingen gevolgd te hebben, ben ik in 2011 mijn eigen massagepraktijk Feelings Massage & Wellness in Beuningen gestart. Inmiddels ben ik NGS SportZorg- en Wellnessmasseur, Voetreflextherapeute, Stoelmasseur, Ayurvedisch masseur en Hatha Yogadocente. Ook ben ik nog niet uitgeleerd; ik vind dat ik minimaal moet bijblijven in mijn vak en waar mogelijk, verdieping kan zoeken. Zo ben ik inmiddels ook gediplomeerd Ayurvedisch Massagetherapeut en Coach (bij Europees Instituut de Baak) waarbij mijn grote interesse ligt in de lichaamsgerichte therapie.

Naast het masseren en behandelen van klachten vind ik een van mijn levenstaken in het begeleiden van mensen die tegen problemen in hun leven aanlopen. Zowel fysiek als mentaal is je balans en het geluk in jezelf het mooiste wat je kunt ervaren is mijn mening. 

Niet voor niets sta ik voor het in balans brengen en de bijbehorende onspanning van mijn clienten en cursisten te zien gebeuren. Iemand in balans is gelukkig en straalt dit ook uit naar zijn/haar omgeving. Aangezien klachten altijd een oorzaak hebben, kijk ik graag verder met mijn client naar wat de oorzaak zou kunnen zijn; mijn visie is holistisch. Uiteraard kun je bij mij ook voor een ontstressende en ontspanningsmassage terecht; ook in ontspanning is voor iedereen veel te winnen. 

Soms zijn woorden slechts woorden en kun je het beter zelf ervaren. Maak een afspraak per telefoon, sms, whattsapp of e-mail, ik begroet je graag in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Iris van Wessel