Naturally Thinking is een merk waarbij niet alleen de producten zo eerlijk mogelijk, puur en verzorgend voor lichaam en geest zijn, maar ook het bedrijf zelf.
Er zijn meerdere goede olien op de markt maar dat wilt nog niet zeggen dat de manier waarop zij met producten, klanten, verkoopsysteem omgaan, ook bij je past.
In Naturally Thinking heb ik dit gevonden.

Naast diverse fijne massage- en body olien, haar-, bad en doucheschuim en reeds klant en klare producten voor huidverzorging, hebben zij ook een keur aan natuurlijke producten zoals een ruim assortiment etherische olien, en ingredienten voor zelfmaakproducten zonder chemische toevoegingen zoals bijv. sheabutter en minerale klei.

Zeker bij een probleemhuid zoals acne, eczeem, droge huid, ouderdomsvlekken etc. is dit een ware verademing. Je kunt zelf aan de slag, of dit leren in een workshop bij mij.
Ik heb ook kant en klare producten te koop, zoals bodybutter die naar eigen geur samen te stellen is, en bv zeep en douchegels in verschillende geuren/geurcombinaties.

De reeds samengestelde geuren zijn Lavendel/geranium, citrusvruchten, roos en pepermunt.

De massage olien van Naturally Thinking en de "losse" etherische olien gebruik ik reeds in mijn praktijk als extra ondersteuning voor de klacht, gemoedsrust, ontspanning en geurbeleving. Probeer dit zelf eens uit met een aromatherapie massage!


Natuurlijk kun je ook jezelf (of een anders) blij maken met de diverse etherische olien, zowel los als in voordelige aromatherapiekit verkrijgbaar. Verstuiven/spray, rollers voor bv polsen maar ook in een diffuser thuis kunnen al veel doen voor je. Je kunt hierbij denken aan ontspanning als je van je werk thuiskomt, ondersteunend bij meditatie, bij hooikoorts, verkoudheid, (examen) stress en burn out, overgangsklachten, er zijn zoveel toepassingen. De natuur helpt je altijd een handje mee.

Uiteraard is dit een ondersteuning en neemt reguliere en alternatieve geneeskunde niet over. Je kunt er echter wél je voordeel mee doen.

Wil je meer weten over aromatherapie, DIY workshops, leren masseren met aromatherapie of gewoon een heerlijk verwenproduct of pakket wilt, neem gerust contact op.
Binnen regio Beuningen wordt je pakket momenteel evt. bezorgd; versturen via pakketdienst is ook altijd een optie.