Summer Feelings

Hallo iedereen,

Hierbij de tweede nieuwsbrief van dit "anders dan anders" jaar.

Gelukkig mogen er weer meer activiteiten gaan plaatsvinden nu, en wederom is er veel gebeurd én gaande bij Feelings massage & well-being.

Nadat de deuren voor massage en coaching weer geopend waren in maart, is er een heleboel gebeurd.

Inmiddels zijn er twee locaties voor massage en coaching, vanaf juni jl. heb ik de massagepraktijk Wellsamen van mijn gerespecteerde en lieve collega Nadine Nouwen overgenomen.

Natuurlijk kan ik dit niet alleen en gelukkig heb ik versterking van mijn kundige collega Jorieke Verbeet op de locatie Wilhelminalaan 86 in Beuningen. Zij verzorgt naast diverse ontspannings- en klachtgerichte behandelingen ook Acces Bars behandelingen en is bezig met het afronden van haar Tuina therapeutische opleiding.

Ikzelf ben ook een dag in de week aanwezig op de Wilhelminalaan, naast mijn stekkie op het Kerkplein 7. Jorieke stelt zich natuurlijk voor op de website, zo heb je alvast een mini kennismaking.

Als je een afspraak maakt, kijk dan goed op de afspraakbevestiging/herinnering welke locatie ;-)

Met de extra praktijkruimte komt er ook ruimte op Kerkplein 7 waar ook de trainingen en yogalessen plaatsvinden.

Inmiddels zijn we weer gestart met de yogalessen, op maandagavond 20:30u Yoga Nidra en op woensdagavond 19:15u Hatha yoga, op corona proof wijze. Deze gaan de hele zomer door, behalve onze eigen vakanties dan.

Ja onze, je leest het goed. Ook dit kan en wil ik niet meer alleen doen. Mijn yoga collega's Marieke Awater en Kitty van der Vooren gaan mij helpen met de yogalessen en de uitbreiding daarvan.

Marieke neemt de Hatha yogalessen op maandagavond 19:15u, woensdagochtend 9:30u en woensdagavond 18:00u en 19:15u voor haar rekening.

Kitty brengt het mooie Yin yoga naar Feelings op donderdagavond 19:15u en vrijdagochtend 9:30u.

Om kennis te maken met Yin yoga heeft Kitty een soort Sjors sportief bedacht voor de avonden 8, 15 en 29 juli. Voor €5 kun je (eenmalig) kennismaken in een kleine groep van maximaal 3 personen, en zo besluiten of het iets voor je is als de lessen in de eerste week van september gaan starten.

Wil je meedoen, laat het mij dan weten via mail, telefoontje of app.

En je leest ook meer over Marieke en Kitty hier op de website


Na een mooie online training Grip op je Stress met Mindfulness in mei, welke goed ontvangen is door de deelnemers, organiseer ik een
mini weekend retreat Relax & Selfcare van 13 t/m 15 augustus in de praktijk en tuin op Kerkplein 7.

Ook hierin staan praktische handvatten en oefeningen, spier ontspanning en diepte ontspanning, yoga, meditatie, ademwerk en natuurlijk lekker relaxen centraal.

Meer informatie vind je hier.

Op dinsdagavond worden er trainingen en workshops gegeven. Op de planning staan o.a. Grip op je Stress met Mindfulness, Assertief zijn - ik kan het, training Zelfcompassie en (Adem)ruimte in je leven. Meer info volgt t.z.t.

Naast deze ontwikkelingen heb ik natuurlijk zelf ook niet stilgezeten, zoals jullie van mij gewend zijn ;-) en ben ik o.a. bezig met het schrijven van een (massage)training Massage na Covid, waarbij ook mensen met (andere) luchtwegproblemen hun heil kunnen vinden zoals o.a. hyperventilatie.

Daarnaast ben ik inmiddels ook gecertificeerd voor Dorn Therapie, bindweefselmassage en cosmetische bindweefselmassage.

Ook zijn er nog diverse plannen gaande die ik aan het uitwerken en plannen ben, maar daarover later meer.

Al met al mooie ontwikkelingen en een echt mooi team waar ik heel erg blij mee ben!

Mocht je meer informatie willen, een afspraak willen maken, meedoen met de retreat of yogalessen, laat het me dan gerust weten.

Een fijne dag gewenst en wellicht tot snel!

Met lieve groet,

Iris

Feelings massage & well-being

Praktijk voor massage en massagetherapie, lichaamsgerichte en persoonlijke coaching, yoga & training