Yoga Wellness retraite weekend


                      


Een weekend écht voor jezelf, een must in deze hectische tijd.

Even er tussenuit, jezelf onderdompelen in wat er voor jou toe doet, je innerlijke rust en kracht (her)vinden. Ont-haasten en ont-moeten.

Voel je welkom!


Door een gevarieerd programma waarin actie en ontspanning elkaar mooi afwisselen in de mooie bossen van landgoed Nieuw Rande in Diepenveen, nodigen wij je uit voor een diepe ontspanning en handvatten om ook thuis mee verder te kunnen. Uiteraard onder onze deskundige leiding.

Wat kun je verwachten?

Vrijdagavond starten we om 19:00u met een heerlijk diner en kun je even rustig landen en kennismaken met ons en de andere deelnemers. S avonds staat er meditatie of kleuren analyse op het programma.

Voor een ontspannen start van de dag beginnen we zaterdag en zondag ochtend met Hatha Yoga, waarna we een heerlijk ontbijt nuttigen. Afhankelijk van de dag en tijdstip krijg je een heerlijke massage, een kleurenanalyse (je zult verrast zijn) en oefen je met ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.

Een mindfulle wandeling staat bij droog weer ook op het programma.

Op zaterdagmiddag heb je ook even de tijd om zelf te besteden, even terugtrekken of het pittoreske Deventer in, om je na het diner zaterdagavond over te geven aan een diepe ontspanning door klanksessie en/of Yoga Nidra diepte ontspanning.

Zondag sluiten we rond ca 17:00u af.

Een weekend vol maximale ontspanning en reflectie dus!

Natuurlijk wordt ook de inwendige mens goed verzorgd; een heerlijke biologische lunch (za/zo) en diner (vr-za) en natuurlijk zijn koffie, thee en water ook inbegrepen.

De data: najaar 2019

Je verblijft o.b.v. vol pension in een mooie 2 persoons themakamer met eigen sanitair in het mooie bohemian Hotel Gaia te Diepenveen (nabij Deventer).

De kosten voor deze retraite zijn € 369,- per persoon.

Wij heten je van harte welkom!

Warme groet, Iris van Wessel en Samantha Baints

Nb. De groepen zijn bewust klein, maximaal 12 personen, zodat voor iedereen voldoende aandacht is, dus wacht niet te lang.