Welkom bij het Team van Feelings Massage & Well-being

Ik ben Iris van Wessel en eigenaresse van Feelings Massage & Well-being Beuningen.

Vanaf mijn kinderjaren ben ik al bekend met massage en Hatha Yoga; als ik niet kon slapen masseerde mijn moeder voor het slapen gaan mijn handen en deed ik samen met haar yoga en ontspanningsoefeningen. Ik masseerde familieleden maar had hier geen opleiding voor gehad. Alhoewel ik al heel wat jaren in het bankwezen heb gewerkt, wilde ik graag meer kennis over wat ik precies aan het doen was met een massage. En van het een kwam het ander; masseren is inmiddels een van mijn grote passies en specialiteiten.

Na diverse erkende opleidingen gevolgd te hebben, ben ik in 2011 mijn eigen massagepraktijk Feelings Massage & Well-being in Beuningen gestart. Inmiddels is dit uitgegroeid naar een professionele praktijk voor Massage en massagetherapie, Lichaamsgerichte Coaching en Yoga, met twee sfeervolle locaties.

Ik ben naast NGS SportZorg- en Wellnessmasseur, Voetreflextherapeute, Ayurvedisch Massagetherapeut, Hatha, Yin, en Yoga Nidra docente ook Master Coach en Ademcoach waarbij mijn specialismen liggen in de lichaamsgerichte therapie en stress & burn out.

Naast het masseren en behandelen van (fysieke) klachten vind ik een van mijn levenstaken in het begeleiden van mensen die tegen problemen in hun leven aanlopen. Zowel fysiek als mentaal is je balans en het geluk in jezelf het mooiste wat je kunt ervaren naar mijn mening. Iemand in balans is gelukkig en straalt dit ook uit naar zijn/haar omgeving. Aangezien klachten altijd een oorzaak hebben, kijk ik graag verder met mijn client naar wat de oorzaak zou kunnen zijn; mijn visie is holistisch. Uiteraard kun je bij mij ook voor een sport- en ontspanningsmassage terecht; ook in ontspanning is voor iedereen veel te winnen.
Bij mij kun je terecht voor alle behandelingen en massages op de website.

Trainingen

Inmiddels doceer ik alweer enkele jaren in mijn praktijk en geef ik vakgerichte opleidingen en trainingen bij erkende opleiders o.a. MOOD massage opleidingen, IMAS trainingen en Wellness instituut. Denk hierbij aan NGS Sportmasseur en Wellnessmasseur, klassieke massage met anatomie, Ayurvedische massage therapie, voetreflex- en handreflexmassage, bamboemassage, spa hammam, cupping therapie en nog vele andere. Het is zeker mogelijk om privé en groepsles te volgen als je zelf wilt leren masseren of je technieken en mogelijkheden wilt verdiepen/uitbreiden. Ook geef ik examen- en opfristrainingen.
Naast de massage vakgerichte massage trainingen geef en organiseer ik ook trainingen en workshops op het gebied van:
- Assertiviteit
- Mindfulness
- Stress & Burn out
- Het verhogen van zelfcompassie, zelfontplooiing & een beter zelfbeeld
- Ademwerk en -verruiming
- Yoga en spiritualiteit

Soms zijn woorden slechts woorden en kun je het beter zelf ervaren. Maak een afspraak per telefoon, sms, signal, whattsapp of e-mail, of via het online afspraken systeem.

Voel je welkom in mijn praktijkruimtes en yogastudio!

Specialismen:

- Sport- en ontspanningsmassage
- Klachtgerichte behandelingen o.a. hoofdpijn, fibromyalgie, lage rugklachten, tenniselleboog etc
- Ayurvedische massages en therapie
- Voetreflextherapie
- Bindweefselmassage, Triggerpointtherapie en Manuele Lymfedrainage
- Mama & Kind

- Energetische massages en anti-stress behandelingen
- Cupping massage, Guasha en Tok Sen
- Lichaamsgerichte coaching en counselling
- Ademwerk
- Stress & Burn out
- Behandelen van ademhalingsmoeilijkheden oa na Covid
- Yoga therapie en massage

Locatie Kerkplein: dinsdag, donderdag en vrijdag
Locatie Wilhelminalaan: maandag en woensdagochtend


Ik ben Rina ten Cate en ik woon in Soesterberg.

Vorig jaar heb ik de opleiding Sportmasseur gevolgd bij MOOD massage opleidingen.
Ik sport veel en eigenlijk voelde de opleiding als een soort natuurlijk uitvloeisel daarvan. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan: het geven van massages en bezig zijn met je handen en gevoel geeft me enorm veel voldoening en plezier. Graag breng ik dat gevoel over op mijn cliënten en zorg ik voor de nodige ontspanning.

Naast mijn beroep als sportmasseur werk ik als internal auditor bij een grote organisatie. De combi van beide werkt erg prettig. Ik ben erg blij met de mogelijkheid die Iris me biedt om in haar praktijk op de woensdagen massages te geven. Tevens leer ik graag nieuwe massages en technieken om mijzelf in het massagevak te verbreden en verdiepen.

Specialismen:

- Sportmassage
- Klassieke ontspanningsmassage
- Cupping massage
- Sporttapen en medical taping


Ik ben Jorieke Verbeet en ik ben woonachtig in Nijmegen-Noord. Ik heb 11 jaar gewerkt als biologie docent in het voortgezet onderwijs, maar steeds vaker merkte ik dat mijn hart ergens anders lag. Door een jaartje te proeven aan verschillende beroepen kwam ik erachter dat mijn hart toch echt ligt bij massage. Immers deed ik in mijn vrije tijd al aan het geven van massages.

Ik kan zelf enorm genieten van een goede massage en sinds ik mama ben van Jolijn en Jelte geef ik hen vaak massages voor het slapen gaan of wanneer ze zich niet lekker voelen. Dus het roer moest om! Ik ben me gaan omscholen in verschillende massages en sinds november 2020 heb ik mijn eigen praktijk. Naast mijn eigen praktijk ga ik ook bij Feelings Massage & Well-being Beuningen aan de slag. Je kunt naast massages ook bij mij terecht voor een Access Bars behandeling. Ik wens dat ik velen van jullie ontspanning en rust kan geven.

Specialismen:
- Klassieke ontspanningsmassage
- Stoelmassage
- Cupping massage
- Hoofdpijnmassage
- Zwangerschapsmassage
- Kindermassage
- Babymassage
- Access Bars
- Afslankmassage

Graag stel ik me kort aan jullie voor, mijn naam is Marieke Awater, woonachtig in Beuningen.Naast mijn werk als persoonlijk begeleider voor mensen met NAH ( niet Aangeboren Hersenletsel) ben ik ook yogadocent. Op dit moment geef ik les aan mensen met NAH en stoelyoga, deze lessen geef ik bij trainingscentrum Michi in Nijmegen (aan de Staddijk). Ook val ik regelmatig voor verschillende docenten in.

Mijn wens is om het lesgeven in yoga meer uit te breiden en dan graag in Beuningen.

Na een fijn kennismakingsgesprek met Iris van Wessel hebben we afgesproken dat ik de hatha yogalessen op maandag en woensdagavond ga verzorgen. Bij voldoende aanmelding wordt er een nieuwe groep gestart op woendagochtend en wellicht verder uitgebreid met meer lesmomenten.
Dat kunnen meerdere vormen zijn: (milde) hatha yoga, yin yoga, stoelyoga of yoga voor mensen met NAH.
Er zal gestart worden met een yogavorm waar het meest behoefte aan is en waar dus de meeste aanmeldingen voor binnenkomen.

Voor mij is dit een mooie start in het nieuwe jaar, hoop veel mensen te ontmoeten bij Feelings yoga. Ik heb er zin in.

Namaste

Marieke Awater