De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoelli, TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die u meenemen naar het authentieke Ceylon.

De massage heeft zijn oorsprong in de Ayurveda, maar bij gebrek aan sesamolie is in Ceylon behandeld met sheabutter, die de huid voedt en hydrateert, en een warme geur achterlaat die lang bij je blijft. De behandeling, al naar gelang de tijd, omvat een scrub, reininging en massage van rug, achterzijde lichaam of voor en achterzijde lichaam. Indien gewenst kan deze gecombineerd worden met een ontspannende hoofd- en gezichtsmassage op Ayurvedische wijze.
De behandeling is inclusief een geselecteerd product met keuze uit badbruisbal, sea salt scrub, hair & body foam of shower oil.

De producten van Ceylon zijn verkrijgbaar in mijn praktijk, ook in cadeauverpakking. Op de foto hierboven een greep uit het assortiment. De prijzen zijn vanaf € 4,95.