De inwoners van Bhutan, hoog gelegen tussen India en China, noemen haar liefkozend Mahayana, waarvan de naam van deze treatment is afgeleid.
Eens per jaar staan de valleien in het Himalaya gebergte slechts een week in bloei. De kleine paarse bloementjes verspreiden een zoete lenteachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met onder ander de geur van lila hyacinten en de kruidige ondertonen van musk en sandelhout, die de mystieke lenteachtige geur uit Bhutan weergeven.

Doordat in de massage warme massagestenen worden gebruikt, wordt je uitgenodigd om spanningen fysiek en mentaal los te laten. Uiteraard wordt je huid vooraf gereinigd en gescrubd zodat je nog iets dieper kunt wegzakken in de massage.

De behandeling, al naar gelang de tijd, omvat een scrub, reininging en massage van rug, achterzijde lichaam of voor en achterzijde lichaam. Indien gewenst kan deze gecombineerd worden met een verfrissende en ontspannende hoofd- en gezichtsmassage, een hand- en/of voetmassage, al dan niet met warme basalt stenen.
De behandeling is inclusief een geselecteerd product met keuze uit badbruisbal, sea salt scrub, hair & body foam of shower oil.


De producten van Mahayana zijn verkrijgbaar in mijn praktijk, ook in cadeauverpakking. Op de foto hierboven een greep uit het assortiment. De prijzen zijn vanaf € 4,95.