De hooggelegen zoutvlaktes uit Bolivia hebben een frisse maar ziltachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid die u meevoert naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

De verfrissende geur doet aan de 'sauna' denken door de eucalyptus. Eucalyptus werkt in op pijnlijke spieren, die ook door de massage met de warme Uyuni bundels, beter kunnen ontspannen. Door de scrub, reiniging, de heerlijke bodybutter en de massage met warme zoutbundels knap je fysiek en mentaal op.

De behandeling, al naar gelang de tijd, omvat een scrub, reininging en massage van rug, achterzijde lichaam of voor en achterzijde lichaam. Indien gewenst kan deze gecombineerd worden met een verfrissende en ontspannende hoofd- en gezichtsmassage.
De behandeling is inclusief een geselecteerd product met keuze uit badbruisbal, sea salt scrub, hair & body foam of shower oil.

De producten van Uyuni zijn verkrijgbaar in mijn praktijk, ook in cadeauverpakking. Op de foto hierboven een greep uit het assortiment. De prijzen zijn vanaf € 4,95.