Vacature massagetherapeut/masseur +/ beginnende fysiotherapeut bij

Feelings Massage & Well-being

Feelings Massage & Well-being is een dynamische praktijk waarbij massage, coaching en yoga samenkomen en de ‘drie pijlers’ vormen van het bedrijf.
De praktijk bevindt zich in Beuningen gld, in het centrum van Beuningen en toch in een huiselijke, en rustige werkomgeving.
Omdat er meer vraag naar behandelingen en massages is dan mijn eigen handen aan kunnen, zoek ik een warme en fijne persoonlijkheid om mij hierin te ondersteunen.

Wie ben jij?

Als massagetherapeut/masseur+ of (beginnend) fysiotherapeut heb je passie voor je massagevak, de nodige ervaring in huis, en werk je zelfstandig en op freelance basis. Je hebt veel vrijheid en daardoor ook verantwoordelijkheid voor de klanten die bij jou boeken en je zal hierdoor ook makkelijker een ‘eigen’ vaste klantenkring op bouwen.

Je bent een vriendelijke professional met een klantgerichte instelling. Je wilt maatwerk leveren en kunt ‘out of the box’ denken als de (klant)situatie daarom vraagt. Je werkt netjes en zorgvuldig.
Je woont bij voorkeur in Beuningen of omgeving en bent flexibel inzetbaar. Je bent gewend om self supporting te zijn, hebt enige computer skills om de (aanstaande) online agenda te (leren) begrijpen en er mee te werken, kunt (leren) met een pinapparaat om te gaan en bent nuchter en to the point.

Naast je opleiding(en) en ervaring ben je bereid interne en/of externe trainingen te volgen waar nodig en heb je affiniteit met energetisch werk en mindfulness en yoga.
Gezien het type klanten die mijn praktijk bezoeken, zoek ik echt iemand met enige ervaring in massagebehandelingen en klachtgericht werken.

Je bent waar mogelijk beschikbaar op één of meer avonden (dinsdag, donderdag of vrijdagavond) en overdag op maandag, dinsdag en zaterdag. Waar nodig en mogelijk vervang je mij op donderdag en/of vrijdag. Uiteraard gaat dit in goed onderling overleg en tegen een prima vergoeding.
Je staat ingeschreven bij de KvK en hebt een BTW nummer, en minimaal een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (of bent voornemens om deze af te sluiten).

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die in bezit is van de genoemde diploma's en minimaal één of meerdere van de volgende massages kan uitvoeren. Als jijzelf nog andere competenties hebt dan hoor ik dat graag:

- Je hebt minimaal een afgeronde massagetherapeut opleiding en/of diploma NGS Wellnessmasseur en/of diploma NGS Sportmasseur of studie fysiotherapie.

Daarnaast kun/wil je je bekwamen in o.a.
- Medische Basiskennis
- Ayurvedische massage
- Voetreflexmassage (bij voorkeur klachtgericht maar minimaal ontspannend)
- Zwangerschapsmassage
- Hot Stone massage
- Touch for Health
- energetische massage

Ik ben ook benieuwd naar jouw kijk op het menselijk lichaam en evt. andere massagevormen/technieken.

Heeft deze vacature je interesse gewekt, stuur mij dan z.s.m. jouw sollicitatie met cv en foto waarin jij uitlegt wat jou bijzonder maakt en welke toevoeging jij brengt voor mijn praktijk en klanten. Stuur je mail naar info@mwfeelings.nl t.n.v. Iris van Wessel. Wil je meer informatie, bel of app mij dan gerust.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.