Vanwege de groeiende vraag en daardoor uitbreiding van de avond lessen zoek ik per heden een gediplomeerd

Yogadocent m/v

In het huidige lesaanbod bied ik Hatha Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra aan, verdeeld over maandagavond en woensdagavond. Naast de nieuw te starten groepen (2 lessen per avond) vervang je mij, waar nodig bij afwezigheid uiteraard in overleg, zodat de cursisten door kunnen gaan met hun wekelijkse lessen. Mijn yogalessen hebben invloeden van Satyananda Yoga, waarbij ik naast diverse asana's veel belang hecht aan pranayama's en meditatietechnieken. Voor mij is Yoga niet alleen een way of life voor mezelf, maar ook hoe pas je het toe in het dagelijks leven met alle 'ballen die je in de lucht "moet" houden', praktisch en met de voeten op de grond. Beslist belangrijk is de echtheid van alles en de humor in mijn lessen. Mijn groepen hebben maximaal 8 cursisten zodat er voor iedereen passende aandacht is.

Wie ben jij?

Je bent een gepassioneerd yogadocent(e) die nuchter in het leven staat, met kennis van yoga en de effecten op het menselijk lichaam en geest. Je geeft afwisselend les en hebt je eigen stijl daarin. Humor is belangrijk voor je, net als je eigen ontspanning en het bijhouden, verdiepen en/of uitbreiden van je eigen kennis en ontwikkeling.

Je kunt zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je lesinhoudt en de cursisten, hebt de nodige les ervaring en je wilt werken op freelance basis. Waar nodig kun je je voorbereide les 'omgooien' als de groepsenergie daarom vraagt.

Je woont bij voorkeur in Beuningen of omgeving en bent flexibel inzetbaar. Uiteraard gaat dit in goed onderling overleg en tegen een prima vergoeding.

- Je hebt een afgeronde opleiding tot yogadocent(e) bij voorkeur minimaal Hatha yoga, een gedegen opleiding en ervaring in het geven van Yoga Nidra is een pré.
- Heb je andere yoga disciplines dan verneem ik deze graag.
- je bent beschikbaar op een donderdag- of vrijdagavond, of een combinatie daarvan.
- Je staat ingeschreven bij de KvK en hebt een BTW nummer.
- Je hebt minimaal een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (of bent voornemens om deze af te sluiten).

In eerste instantie zal er een les s avonds gepland worden, met uitbreiding naar 2 lessen met een korte pauze daartussen, uiteraard in overleg. De lesdagen zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. Indien mogelijk is vrijdagochtend ook een optie.

Heeft deze vacature je interesse gewekt, stuur mij dan z.s.m. jouw sollicitatie met cv en foto waarin jij uitlegt wat jou bijzonder maakt en welke toevoeging jij brengt voor mijn praktijk en klanten. Stuur je mail naar info@mwfeelings.nl t.n.v. Iris van Wessel. Wil je meer informatie, bel of app mij dan gerust.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld