Workshop Systeemopstellingen - Krijg inzicht en doorbreek je patronen

Er zijn diverse 'systemen' waaruit invloed op je uitgeoefend wordt, en hoe je functioneert: je gezin, familie, je werk.
Binnen het familiesysteem waarin ook familie geschiedenis en -gebruiken een belangrijke rol spelen, heeft ieder een plek en zijn deze plekken met elkaar verbonden.
Soms is deze 'rangorde' verstoord waardoor je een plek inneemt, en reageert, die niet perse bij jou hoort. Dit gebeurt vaak onbewust en komt in je huidige leven veel vaker voor dan je denkt, vormt een patroon. Er zijn patronen die je helpen en die je beperken. Vooral bij de patronen die je beperken en jij je (steeds weer) aanpast, kun je ervaren dat je je benauwd voelt, beperkt, geen energie meer hebt, je onrustig en/of onzeker voelt.

Je leeft dan niet voluit vanuit jouw keuzes en met energie je leven, waardoor je voor je gevoel niet verder komt, steeds in een kringetje loopt. Met een familie opstelling worden onbewuste patronen weer zichtbaar en wordt duidelijk welke plek je hierbinnen inneemt.

In deze workshop gaan we, na een korte uitleg over de familie opstellingen en het systemisch werken, een of meerdere opstellingen doen.
Wil jij ook meer vrijheid ervaren door inzicht te krijgen in je eigen patronen, jouw plek innemen zodat je verder kunt? Doe dan mee met deze workshop!
De kosten zijn € 55,00 inclusief koffie/thee en wat lekkers.