Namasté retraite Ubbergen

~ Namasté: ik groet het goede/het licht in jou ~

In een van mijn eigen retraites heb ik kennis gemaakt met het Tibetaans Centrum Yeunten Ling in Huy (Hoei) België. Een fantastische plek. Het was dan ook erg jammer dat wij de retraite hier moeten uitstellen tot 2021.

Door alle corona omstandigheden hebben mijn mede organisator Mireille Peters en ik een andere lokatie gezocht die net zo fijn aanvoelt en deze gevonden in de Elegast te Ubbergen. Anders maar zeker niet minder. Het is er bosrijk, gastvrij en vriendelijk. Wij hebben de hele verdieping ter beschikking dus geen andere mensen erbij.

Echt een plaats om heerlijk tot rust te komen, te genieten van de liefdevolle energie en je over te geven aan het ritme van jezelf. Mijn keus voor deze plaats is dan voor mij ook vanzelfsprekend.

Hoe ziet het er in grote lijnen uit en wat kun je o.a. verwachten?

Op vrijdag 11 september 2020 heten wij je van harte welkom in de Elegast. Richttijd is 16:00u voor aankomst, kom je later laat het dan weten.

Na het in gebruik nemen van je kamer en even relaxen, eten we samen en gaan we van start het avondprogramma. Wat, dat is nog even een verrassing! In ieder geval vinden wij het erg belangrijk dat we respectvol met elkaar omgaan, in een voor iedereen veilige sfeer.

Zaterdag en zondag dompelen we je onder in o.a. Yoga, ademhalingsoefeningen (leer beter ademen), meditatie, dans, stilte wandeling en oefeningen om je eigen innerlijke kracht te (her)voelen, meer innerlijke rust te ervaren en vooral ook te ont-spannen. Wij gaan voor goed weer en een kampvuur ;-) Tussendoor heb je ook tijd voor jezelf, om te voelen en te ervaren. Als je een sessie of les niet mee wilt doen, dan mag dat gerust. Het is géén moeten! Jij bepaalt waar je aan toe bent, niemand anders.

In de loop van zondag namiddag sluiten we het weekend af. Het is aan te raden om verder niets te plannen om na te genieten en alles te 'laten zakken', evt maandag naderhand ook.

Het retraite weekend is all in, inclusief alles van het programma, een persoonlijke verrassing, maaltijden, begeleide wandeling over privé grondgebied en deskundige en professionele begeleiding.

De maaltijden zijn vegetarisch en vol liefde bereidt door de kok.

Deelname houdt ook in dat je soms Karma Yoga doet, door je kamer netjes achter te laten en een keer mee te helpen waar nodig (geen zware klussen). Karma Yoga is iets doen voor een ander zonder dat je daar zelf direct profijt van hebt. Dit geeft je eveneens ruimte voor zelfcompassie.

Prijs voor dit heerlijk verzorgde weekend is € 555,- per persoon en is op basis van een 2 persoonskamer of prive chambrette (prive kamer met sanitair in zaal). Wil je een eenpersoonskamer dan is dit mogelijk middels een meerprijs van € 100,- (geef dit zsm aan i.v.m. bepaalde beschikbaarheid).

Wil je pas maandag terug, dan is dit ook mogelijk, geef dit dan aan. Hiervoor betaal je een meerprijs van € 100,- en is inclusief diner zondag en ontbijt.

Hieronder vind je een impressie van de lokatie (website Elegast)

Wil je deelnemen aan de retraite, of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via (06) 2709 0878 of info@mwfeelings.nl