Yoga retraite de Weyst


Iris van Wessel en Lotje Linssen organiseren samen een mooie yogaretraite in dit bijna zelfvoorzienende voormalig klooster in Brabant.

Zowel Lotje als Iris zijn yogadocenten en massagetherapeuten met verschillende achtergronden.
Door middel van Hatha yoga, Yin yoga en Yoga Nidra zul je je fysiek en energetisch opladen. Uiteraard nemen meditatie en ademhalingsoefeningen eveneens een belangrijke plaats in het programma. De stilte in je zelf, je innerlijke rust, zoeken, vinden en vasthouden, met handvatten van ons om in je dagelijks leven toe te passen.
Er zal genoeg vrije tijd zijn, zodat je ervaringen de ruimte krijgen om te integreren.

De sfeer in en om de Weyst is zeer rustig en sereen. Het klooster is een voormalig Capucijnenklooster en ingericht naar de inzichten van Mahatma Gandhi. Tegenwoordig dient deze plek als groepsaccomodatie voor allerlei verschillende gezelschappen, De rustige energie is goed te voelen; een ideale omgeving voor onze yoga retraite. Er is een mooie binnentuin, en een diepe achtertuin met boomgaard en een met zorg aangelegde biologische moestuin.

Er word vegetarisch en biologisch gekookt met verse groenten uit de eigen moestuin. De 1 of 2-persoonskamers zijn eenvoudig en met uitzicht op een groene omgeving.

Het verblijf is inclusief alle maaltijden en overnachtingen.
De prijs voor dit weekend is € 360,- p.p. boek je voor 1 augustus 2020 dan betaal je € 340,- p.p.

Heb je interesse in onze retraite, neem dan contact op!