Jezelf in Balans - retraite week Noord Frankrijk

Een week lang aan jezelf werken maar dan op een relaxte manier!

Op een sfeervolle en rustige locatie in de Noord Franse Ardennen kun je weer tot jezelf komen.

Meer innerlijke rust, een betere concentratie, je eigen ruimte durven te gaan nemen, ontspanningsmassage leren en ontvangen, mindfulness een greep uit de mogelijkheden op onze retraiteweek van 20 t/m 26 mei 2018.

Wat kun je verwachten? Cursus ontspanningsmassage, klanksessies, meditatie, mindfulness en yoga, dé ingrediënten om jezelf weer in balans te voelen, in je lichaam. Mét beide voeten op de grond.


Voor wie?

Voor iedereen die ontspanning wilt (ervaren), de innerlijke rust in zichzelf wilt voelen, wilt ont-moeten, in zijn/haar eigen kracht wilt komen. Geen ervaring nodig.


Hoe ziet het programma er globaal uit?

We beginnen de dag met yogales waarna je s morgens massagecursus volgt; je masseert én je ontvangt een massage.

Na de lunch gaan we een van de volgende activiteiten doen:

- meditatie (je hoeft het nog niet te kunnen)

- klanksessie

- oefeningen in persoonlijke kracht

Ook zijn sommige middagen voor vrije besteding verder; het is aan jou of je de omgeving verkent of je op het landgoed blijft en iets voor jezelf gaat doen.

De retraite is op basis van 2 persoons kamer met logies en volpension o.b.v. vegetarische maaltijden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën ed, geef dit aan ons door. Er is een gezamenlijke woonkamer en keuken/eetruimte.
De prijs is € 699,- p.p.; bij inschrijving vóór 15 maart 2018 ontvang je € 100,- korting! Dat is mooi meegenomen natuurlijk! Volg je ook de eendaagse training? Dan ontvang je  €50,- korting bij je inschrijving.

Je komt en gaat op eigen gelegenheid; indien er animo voor is, kunnen gegevens uitgewisseld worden om met elkaar te reizen.


Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Voel je welkom bij ons. Je bent in goede handen.


Manuela Hanssen en Iris van Wessel

Wie zijn wij?

Manuela Hanssen, eigenaresse Massage praktijk Sapan Ewijk sinds … is Integraal massagetherapeut, Wellnessmasseur, docent massage, beoefenaar van sjamanisme en klankmeditaties

en Iris van Wessel, eigenaresse Feelings Massage & Well-being Beuningen sinds 2011, Ayurvedisch massagetherapeut, voetreflextherapeut, sportzorg- en wellnessmasseur, yogadocente, docent massage, lichaamsgericht coach.


Waar staan wij voor?

Wij willen je graag ondersteunen en begeleiden bij jouw persoonlijke groei naar je innerlijke kracht en innerlijke rust. Dit in vertrouwen, respect en een veilige bedding. Uit onze persoonlijke ervaringen, expertise en ‘tools’ kiezen wij samen wat jou het beste past zodat je verder kunt. Je kunt bij ons allebei terecht voor diverse behandelingen en consulten; je kunt hier ook een combinatie van maken.