Training Grip op je Stress (met Mindfulness)

Wil je het hoofd leren leegmaken? Je stress verminderen, in de hand houden, leren opmerken? (Meer) Geconcentreerd blijven bij alles wat je doet? Leren aarden? Meer contact hebben met jeZelf en werkelijk voelen, je hart volgen? Dan is de training Grip op je Stress iets voor jou.

Een training over een aantal weken verdeelt waarin we naast enige theorie vooral praktisch aan de slag gaan.

We gaan in op wat nu "stress" precies is in je lichaam, hoe stress en negatieve gedachten te verminderen, bewustwording hiervan.
Je ademhaling speelt een grote rol in stress situaties, hoe precies? Je leert een diepere ademhaling, waardoor je jezelf meer onder controle hebt en bewuste keuzes kan gaan maken. Je leert in zachtheid naar jezelf en de ander te kijken.

In de training komen verschillende technieken aan bod die je leren en helpen je steviger in je schoenen te doen staan, meer innerlijke rust te krijgen, om te gaan met afleidende gedachten, "boodschappenlijstjes" en (negatieve) emoties. Dit alles geeft een volkomen ontspannen gevoel wat je helpt bij alles wat je de rest van de dag doet.

We oefenen met diverse technieken met natuurlijk een stuk huiswerk.
Je krijgt een handout met de behandelde informatie en oefeningen

De training is zowel online te volgen als in kleine groepen (max 8 personen, min 3 personen) Zo is er ruimschoots aandacht voor iedereen.
De kosten zijn € 225,- per persoon.

De avondtrainingen (5 weken achtereen) zowel online als in de praktijk (Kerkplein 7) starten om 19.30u en duren tot ca 21.00u