Grip op je stress, met Mindfulness
Voel je vrij

Het maakt niet uit welk niveau je zit, het is je intentie die telt, het is voor iedereen. De voordelen:

  • Meer innerlijke en fysieke rust, ontspanning
  • Betere focus/concentratie
  • Spanning vermindert in de spieren
  • Samen mediteren werkt beter
  • een 'stok achter de deur'
  • Diverse technieken leren zodat je beter weet wat het beste voor je werkt

Mindfulness, voor de een een begrip, voor de ander een kreet en is het wellicht 'zweverig'. Mindful betekent met aandacht, bewust zijn. Allesbehalve zweverig dus. Het is meer 'wat de boer niet kent, ...'. Je kunt in hocus pocus taal spreken, ik prefereer mijn trainingen en lessen praktisch, met de voeten op de grond en met oefeningen die je thuis ook nog snapt.

Meditatie is ook mindful. Hierover staat veel geschreven en kun je veel lezen. Meditatie zorgt voor meer rust in je hoofd en lichaam, bevordert je concentratie, inzicht en intuitie en verbetert je lichaam op celniveau. Door meditatie kunnen veel blokkades verminderd en uiteindelijk opgeheven worden. Met meditatie vind je jezelf; wie ben ik, je goede en slechte eigenschappen, je zelf zodat je je bewust wordt en je kunt werken aan je innerlijke kracht.

Mooi geschreven allemaal, maar dan nog doen hè... Misschien heb je het al eens geprobeerd en denk je: help,wat gebeurt er? Dit lukt me nooit! Ik voel me helemaal niet rustig? In de training leer je praktische oefeningen en krijg je handvatten.

Ook doen we vooraf een aantal lichte yoga oefeningen om je lichaam los te maken, je bewust te worden en het je makkelijker te maken om je innerlijk rustiger te voelen.

Voel je vrij om mee te doen, en jezelf beter te (gaan) voelen!

De training Grip op je stress, met Mindfulness start 4 mei a.s. om 19:30u, duurt tot ca 21:30u/22u en heeft 5 wekelijkse lessen. Deze training wordt online gegeven. Wanneer het weer mogelijk is, wordt deze ook in de praktijkruimte gegeven. Kosten zijn € 195,--, dit is inclusief handout.

Volg gratis de workshop op 20 april om 19.30u en ervaar wat het voor je en met je doet!
Via ms Teams dus aanmelden met e-mail, je krijgt de link dan toegestuurd.